Alle berichten van Gery Vermeulen

8763

Welkom

Verbeter je ademhaling én stemtechniek, juist nu!

Stemgebruik verbeteren in koor, musical, toneelstuk of bij ‘n presentatie?

Ontdek jouw unieke stem in een nieuwe tijd🔆

Door bewuster om te gaan met je lichaam, je stem met behulp van adem- en zangtechniek, krijg je meer zelfvertrouwen. Alles gaat veel makkelijker en je stem klinkt mooier. Een gezonde ademhaling en het aanleren van zowel mentale als fysieke ontspanning zijn essentieel voor een goede gezondheid. Ademhaling normaliseert helaas niet automatisch. Met behulp van Vocal Method 3TL, door oefeningen krijg je controle. Je kunt je persoonlijke ademhaling resetten en leert zangtechniek toe te passen in eigen repertoire. De richtlijnen van het RIVM worden vanzelfsprekend strikt, zelfs zeer ruim nageleefd.

Zingen verbetert de werking van je ademhalingsapparaat en werkt ont- stressend. Zingen betekent dat je je even helemaal kunt ontspannen, op welk niveau je het ook beoefent of welk genre je aanspreekt. Maak een afspraak!  vóór 1 januari, maak gebruik van het speciale aanbod en ervaar wat zingen doet voor jou!

Prive les-8335geryvermeulen2017©hansbarten lr

7762 gerypassion ©hansbarten 2019

Mijn zanglessen en zangworkshops geef ik op alle locaties maar er gaat niets boven mijn eigen zangstudio. Een gezellige en besloten ruimte binnenstappen geeft je het veilige gevoel voor jouw zangles. Een fijne akoestische lesruimte waarin je je thuis voelt.  

15-02-2018. DRUTEN. Gery Vermeulen over Com Passion 2018. editie Maas en Waal dgfoto. foto Eveline van Elk
Er gaat een wereld voor je open wanneer je leert over ademhalingstechniek, stemtechniek, tekst expressie. Je krijgt van mij duidelijke handvatten die je nodig hebt. Daardoor gaat je stem beter klinken bij zingen én spreken. Dat voel je en dat hóór je. 

Zin in een introductieles?  Maak een afspraak!  

6676geryvermeulen2018©hansbarten

We zingen songs die je hart goed doen; van zingen word je blij.  Blijdschap kent vele gedaanten zoals vreugde, opluchting, bevrijding, liefde, ontroering, dankbaarheid, vervoering, tevredenheid etc. Dat voelt goed!

Zin in een introductieles?  Maak een afspraak!  

Een reactie:

Wat de zanglessen bij Zing-YES! mij gebracht hebben: Door de stemtechnieken en ademsteun ben ik zuiverder gaan zingen. Van zacht zingen heb ik nu meer klank gekregen. Gery houd vast aan de zangmethode; dit vraagt veel doorzettingsvermogen van mij als leerling. Haar persoonlijkheid en haar enthousiasme bij het begeleiden zijn motiverend voor mij om door te gaan met de lessen. Bijkomend effect is: door zingen krijg ik meer zelfvertrouwen; dat merk ik bij het spreken voor een groep mensen. Mariëlle van Swaaij juni 2019, Druten.

De ontwikkelingen rond het Coronavirus houd ik nauwlettend in de gate en uiteraard werk ik volgens de richtlijnen van het RIVM.  Dat betekent dat ik in mijn Stempraktijk bij de privé zanglessen de volgende maatregelen hanteer:

  • 3 meter afstand houden
  • plaatselijke scheiding door een groot (1,75m x 1,35m) doorzichtig scherm
  • veelvuldig de lesruimte ventileren, eventueel de buitendeur op een kier
  • de hygiëne staat op hoog niveau,  zoals het schoonmaken van deurklinken en dergelijke na elk bezoek.
  • er is gel, en er zijn hygiënische doekjes. Wil je liever handschoenen dragen: neem ze zelf mee s.v.p.?
  • Voor aanvang van de les: klop op het raam zodat ik de deur kan openen, en je geen deurklink hoeft aan te raken.
  • Mocht je enigszins klachten hebben die op Corona zouden kunnen duiden, kan ik je niet kan ontvangen in mijn Stempraktijk.

zingen geryvermeulen ontspanning