8763

Welkom

Nieuw:

Workshops Sing & Breathe in Marrys Bloemen- en Kruidenhuis. Op 31 mei 10:00 uur – 12:30 uur en op 28 juni 10:00 uur – 12:30 uur. Voor meer info en/of aanmelden:  https://www.marrys.nl/ 

Sing & breathe cursus – Autumn 2024 

Gaat Sing & breathe over muziek, over zingen en ademhalen? Of gaat het over bewustwording en de verbinding met jezelf? Gaat het over het ontdekken van je stem, het gebruiken van je lijf?  En dat het gewoon onwijs lekker is om (samen) te zingen? En over dat iedereen dat kan?Natuurlijk omvat Sing & breathe al deze aspecten.

Waarom Sing & Breathe voor jou?

Herken je dit? Door de snelheid van het leven ben je soms even de verbinding met jezelf kwijt. Je hoofd zit vol gedachten en je kunt geen ruimte noch rust vinden. Sing & breathe is een cursus waarbij je zult ontdekken dat van hart tot hart samen klank maken , in- en uitademen maar ook de stilte een weldadige invloed hebben je hele systeem.  Gewoon op eigen wijze lekker zingen en ontspannen. Sing & Breathe kan je helpen om je mind tot rust te brengen en in een andere vibe te komen. Iedereen is welkom, zowel geoefende als ongeoefende zangers kunnen deelnemen én genieten. Het gaat hierbij niet om methodes of zangtechnieken.

Zing-YES! : jouw unieke stem in een nieuwe tijd.

Reactie van Mariëlle van Swaaij mei 2024, Druten.

Wat de zanglessen bij Zing-YES! mij gebracht hebben: Door de stemtechnieken en ademsteun ben ik zuiverder gaan zingen. Door verbetering van mijn ademhalingsapparaat heb ik van zacht zingen, nu meer klank gekregen maar ook mijn conditie verbetert . Gery houd vast aan de zangmethode; dit vraagt veel doorzettingsvermogen van mij als leerling. Haar persoonlijkheid en haar enthousiasme bij het begeleiden zijn motiverend voor mij om door te gaan met de lessen. Bijkomend effect is: door zingen krijg ik meer zelfvertrouwen; dat merk ik bij het spreken voor een groep mensen. 

Sterker met zang: investeer in jezelf, juist nu!

Reactie van Thijmen van der Leegte

Gery je bent echt een top vrouw!  Behalve dat de techniek die jij aan me leert ijzersterk en gemakkelijk te begrijpen is, zijn de lessen zo effectief doordat je zorgt dat ik me helemaal op mijn gemak voel. Er zijn geen fouten, alleen maar leermomenten. Ik ben zelf een rapper die eerst totaal niet kon zingen, en met jou techniek ben ik in zowel rappen als zingen erg gegroeid. Heel erg bedankt en voor iedereen die dit leest en zit na te denken over zangles bij Gery, Doei! Thijmen van der Leegte

Klank drijft op adem en je stem vertelt mij, hóe jouw ademhalingsapparaat werkt. Je zult ervaren dat je door zingen anders gaat ademen en jouw energie beter gaat stromen. Zingen betekent ook dat je je even helemaal kunt ontspannen, op welk niveau je het ook beoefent of welk genre je aanspreekt.

 Meld je aan voor een proefles?!

Reactie van Caroline 24 mei 2023
Ik (vrouw, 48 jaar) had elke week – na de koorrepetitie – last van mijn keel en had vaak adem tekort tijdens het zingen. Nu, na 8 maanden zangles bij Gery, merk ik dat mijn keelpijn is verdwenen en dat ik veel krachtiger zing. Dit door goede ademsteun in plaats van volume vanuit mijn keel. Ook merk ik dat ik met de juiste techniek, een veel groter bereik heb dan ik dacht! Naast de techniek, leer ik ook vrijer te durven zingen en dat is heerlijk! Groetjes, Caroline
Ontdek jouw unieke stem in een nieuwe tijd

Door bewuster om te gaan met je lichaam, je stem met behulp van adem- en zangtechniek, krijg je meer zelfvertrouwen. Alles gaat veel makkelijker en je stem klinkt mooier. Een gezonde ademhaling en het aanleren van zowel mentale als fysieke ontspanning zijn essentieel voor een goede gezondheid. Ademhaling normaliseert helaas niet automatisch. Met behulp van Vocal Method 3TL, door oefeningen krijg je controle. Je kunt je persoonlijke ademhaling resetten en leert zangtechniek toe te passen in eigen repertoire. De richtlijnen van het RIVM worden vanzelfsprekend strikt, zelfs zeer ruim nageleefd.

 

Prive les-8335geryvermeulen2017©hansbarten lr

Zingen verbetert de werking van je ademhalingsapparaat en werkt ont-stressend. Zingen betekent dat je je even helemaal kunt ontspannen, op welk niveau je het ook beoefent of welk genre je aanspreekt. Maak een afspraak!

 

7762 gerypassion ©hansbarten 2019

Mijn zanglessen en zangworkshops geef ik op alle locaties maar er gaat niets boven mijn eigen zangstudio. Een gezellige en besloten ruimte binnenstappen geeft je het veilige gevoel voor jouw zangles. Een fijne akoestische lesruimte waarin je je thuis voelt.  

15-02-2018. DRUTEN. Gery Vermeulen over Com Passion 2018. editie Maas en Waal dgfoto. foto Eveline van Elk
Er gaat een wereld voor je open wanneer je leert over ademhalingstechniek, stemtechniek, tekst expressie. Je krijgt van mij duidelijke handvatten die je nodig hebt. Daardoor gaat je stem beter klinken bij zingen én spreken. Dat voel je en dat hóór je. 

Zin in een introductieles?  Maak een afspraak!  

6676geryvermeulen2018©hansbarten

We zingen songs die je hart goed doen; van zingen word je blij.  Blijdschap kent vele gedaanten zoals vreugde, opluchting, bevrijding, liefde, ontroering, dankbaarheid, vervoering, tevredenheid etc. Dat voelt goed!

Zin in een introductieles?  Maak een afspraak!  

De ontwikkelingen rond het Coronavirus houd ik nauwlettend in de gate en uiteraard werk ik volgens de richtlijnen van het RIVM.  Dat betekent dat ik in mijn Stempraktijk bij de privé zanglessen de volgende maatregelen hanteer:

 • 3 meter afstand houden
 • plaatselijke scheiding door een groot (1,75m x 1,35m) doorzichtig scherm
 • veelvuldig de lesruimte ventileren, eventueel de buitendeur op een kier
 • de hygiëne staat op hoog niveau,  zoals het schoonmaken van deurklinken en dergelijke na elk bezoek.
 • er is gel, en er zijn hygiënische doekjes. Wil je liever handschoenen dragen: neem ze zelf mee s.v.p.?
 • Voor aanvang van de les: klop op het raam zodat ik de deur kan openen, en je geen deurklink hoeft aan te raken.
 • Mocht je enigszins klachten hebben die op Corona zouden kunnen duiden, kan ik je niet kan ontvangen in mijn Stempraktijk.

zingen geryvermeulen ontspanning

 

7 gedachten over “Welkom

 1. Hallo Gery, op het koor gisteravond heb ik fijn gezongen. Ik heb jouw adviezen en oefeningen proberen te gebruiken en geen keelpijn gekregen!! Fijn!!
  John en ik wensen jou en je familie hele gezellige feestdagen en alle goeds voor het Nieuwe Jaar!
  Ina.

 2. Hallo Gery.
  Helaas kwam ik wat laat op je feestje.
  Proficiat met deze 9 jaren.
  Het was een super voorstelling.
  Complimenten wat jij uit je leerlingen haalt en ze motiveert om ook anderen van hun stem te laten genieten. Groot applaus.

 3. Bedankt voor de leuke en heldere zanglessen in een veilige omgeving.
  Toen ik bij je binnenkwam, kon ik nog geen noot zuiver zingen en nu kan ik gewoon tijdens het gitaar spelen lekker liedjes zingen.

  Bedankt daarvoor.

 4. In het kader van het landelijke programma ‘Impuls muziek’, verzorgt Stempraktijk Zing-YES
  gedurende 3 schooljaren een aantal zanglessen voor de leerlingen uit groep 5, 6 ,7,en 8 van de Mariaschool in Boven-Leeuwen.
  De leerlingen gebruiken hun lijf bij het zingen en hun stem om gevoelens en ervaringen
  uit te drukken. Met veel aandacht voor houding, ademhaling, klankvorming, stemtechniek,
  maat/ritme/melodie en tekst-expressie wordt samen gezongen en solo. Zo leren de kinderen hun stem kennen en beheersen, luisteren naar elkaar en zichzelf te presenteren.
  Op donderdag 22 december 2016 presenteerden zij een miniconcert in de Willibrorduskerk in Boven Leeuwen. De kinderen lieten vol enthousiasme diverse muziekgenres horen in verschillende talen.
  In december 2017 zijn Gery en Freddy betrokken geweest bij het instuderen van een aantal liederen rond de kerstmusical. Komend jaar staat er weer een miniconcert in de kerk op het programma. Wij hebben er zin in!

 5. Gery je bent echt een top vrouw!
  Behalve dat de techniek die jij aan me leert ijzersterk en gemakkelijk te begrijpen is,
  Maar ik dat de lessen zo effectief zijn door het feit dat je zorgt dat ik me helemaal op me gemak voel.
  Er zijn geen fouten, alleen maar leermomenten.
  Ik ben zelf een rapper die eerst totaal niet kon zingen, en met jou techniek ben ik in zowel rappen als zingen erg gegroeid.
  Heel erg bedankt en voor iedereen die dit leest en zit na te denken over zangles bij Gery, Doe!
  Het is t waard.

 6. Hoi Gery,
  Ik heb jouw zangles als super leuk ervaren laatst bij de multiculturele vrouwen middag (mvc) in ‘De Doorkijk’ in Drutenzuid.
  Ook door jouw bezielende en passievolle manier van les geven.
  Het verraste mij op een leuke manier dat je zei dat ik een mooie stem had,ik heb hier nooit zo bij stil gestaan en herkende dit niet bij mezelf.
  Hopenlijk kom je weer een keer een middag naar de mvc in ‘De Doorkijk’ om ons te inspireren met jouw zangles.
  Lieve Gery, ik wens je nog veel sucses en plezier in het lesgeven.

  Lieve groet Roos.

 7. Beste Gery,
  Heb nu enkele keren plezierig les gehad.
  Je bent direct en snapt precies waar en waarom iets beter kan.
  Het is een intensief programma en alle aspecten komen aan bod.

  Een aanrader voor iedereen die graag zingt en zijn of haar kwaliteiten tenvolle wil benutten.

  Hoop op nog vele intensieve zanglessen.

  Mvg,
  Dirk Buitendijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.