6660 geryvermeulen2018©hansbarten lrt

Klassiek(meerstemmig) zingen

Ben je een koorzanger die het leuk vindt eens in kleinere bezetting te zingen, met veel individuele aandacht voor zangtechniek en inleving in de tekst? Kom vanaf 10 september naar de workshop ‘Klassiek(meerstemmig) zingen’!

Met de nadruk op persoonlijke vocale coaching zing je in kleine groepjes van 2, 4 of 6 personen heerlijke melodieën uit het klassieke genre van o.a Bach, Händel, Sibelius, McMillan, Stopford etc.. Je leert over ademsteun, zangtechniek, tekstexpressie en de interpretatie van het muziekstuk. Speciaal voor deze workshop zijn exclusieve  arrangementen geschreven.

workshop-figaro-6-en-7-okt-2010-013

Voor de zangworkshop Klassie(meerstemmig) zingen krijg je van tevoren de bladmuziek (eventueel geluidsfragmenten) zodat je je eigen partij globaal kent bij aanvang van de workshop. ‘Stichting Gewoon Klassiek’ laat je ervaren hoe prachtig deze muziek is . De workshop wordt gegeven door zangeres/zangpedagoge Gery Vermeulen en pianist/musicoloog Freddy van Maurik.

unnamedghs53

 

Het plezier staat voorop: met een groepje of solistisch zingen in veilige en vertrouwde sfeer. Geen keelpijn na het zingen, stemkracht verbeteren maar ook zacht en zuiver zingen mét techniek.