Logo 2 Schermafbeelding 2021-04-17 om 18.33.15

Adem-Stem Technieken

Alles moet sneller, nog beter, voller, efficiënter…. Door continue veranderingen neemt de druk en onrust toe op je werk of privé.  Ook zijn de stress en onrust toegenomen met de intrede van COVID 19. Dit alles kan je letterlijk én figuurlijk de adem benemen . Ik ervaar het dagelijks in de lessen aan mijn leerlingen. Angst en onveilige gevoelens slaan op je borst, je hoofd wordt zwaar/vol en je ademhaling is alleen nog maar vluchtig, snel en hoog. Je raakt buiten adem als je praat en voelt je uitgeput aan het einde van de dag.

Herken je dat ?

Terwijl een gezonde ademhaling diep en laag is waarbij je het gehele lichaam gebruikt. Juist in deze tijd is het belangrijk en waardevol om rustig en laag te kunnen ademen. Je blijft fit en voelt je gezond. 

Adem- én stemtechnieken – waarom?

Ademhaling heeft een grote invloed op je stem want er is lucht nodig om geluid te kunnen produceren.  Ik heb een speciale techniek ontwikkeld waardoor je weer laag, diep en rustig kan inademen, maar ook de uitademing onder controle krijgt. Investeer in een gezond en ontspannen lijf!

Vermeulen Adem- en Stemtechniek

Luisterend naar jouw stem bepaal ik,  welke oefeningen nodig zijn om  jouw ademhaling te verbeteren. Ik geef je handvatten waardoor je  ademhalingsapparaat verbetert en je lijf kan ontspannen. Oefeningen met je stem zorgen voor training van je longen, je longvlies en maken je longfunctie sterker.  Je leert je spieren op de juiste manier te gebruiken. De richtlijnen van het RIVM worden vanzelfsprekend strikt, zelfs zeer ruim nageleefd.

Zin in een proefles?  Maak een afspraak!

5045-9233 passiongeryvermeulen 2018©hansbarten

Cursusjaar, lestijden

Bij een jaarcontract, neem je 30 lessen af en heb je recht op korting. Iedere les duurt 45 minuten. In overleg stellen we het meest geschikte tijdstip vast. Overdag of ’s avonds, wat het beste uitkomt. Kom kennismaken en meld je aan voor een  introductieles. Informatie over jouw investering