6708geryvermeulen2018©hansbarten

Sing & Breathe-MindFree

Sing & breathe – Experience day :  2 juli.       (2 juni  volgeboekt)

 Meer info

Gaat Sing & breathe over muziek, over zingen en ademhalen? Of gaat het over bewustwording en de verbinding met jezelf? Gaat het over het ontdekken van je stem, het gebruiken van je lijf?  En dat het gewoon onwijs lekker is om (samen) te zingen? En over dat iedereen dat kan?

Reactie van Gerrie 1-3-2023   Onlangs heb ik bij Gery de workshop zang- en ademhalingsoefeningen gevolgd.Super fijn om te mogen ervaren, wat stem in je lichaam los maakt aan trillingen. Om te merken dat je door zingen, zelf invloed kunt uitoefenen op je ademhaling als wij maar weten hoe. Dit heeft mij tijdens de workshop meer helderheid gegeven, die bewustwording van ademhaling en grip krijgen daarop. Die verbetering van mijn ademhaling is mijn fysiotherapeut zelfs opgevallen.

Natuurlijk omvat Sing & breathe al deze aspecten. Mijn focus ligt op het ‘je thuis brengen’ in je hart door middel van stem & zang! Je zult ontdekken, dat jouw energie beter gaat stromen op de Sing & breathe-Experience day zondag 2 juli van 10:00 uur – 16:30 uur.        Meer info

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op  

 

Afsluiting van Workshop Sing & Breathe-MindFree 2022-Cultuurkerkje Winssen

 

Reactie van Petra 18-12-2022:

Met jouw rustgevende, fijne en mooie stem begeleide je mij om weer de energie in mijn eigen lijf te voelen. Door mijn eigen zang en de samenzang met jou en de groep begon deze energie weer te stromen en dat geeft een heel vrij en gelukkig gevoel. Je hoeft er niets voor te kunnen, het gebeurt gewoon! Jammer dat het al weer voorbij is!

Truly to sing, that is a different breath’ zei Rainer Maria Rilke.  Jouw klank, stem & zingen zijn verbonden met wie je in wezen bent. Klank drijft op adem en je stem vertelt mij,  hóe jouw ademhalingsapparaat werkt. 

Reactie van Marie-Louise 14-12-2022:
Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de workshop Sing & Breath op woensdagochtend. De aandacht van Gery voor de manier van ademen als basis voor het zingen van mantra’s en Afrikaanse klankregels vond ik heel goed. Het samen zingen in een klein groepje was daarnaast ook erg prettig. Je hoeft geen zangervaring te hebben en omdat het een korte workshopreeks was (vier keer), was er ook geen drempel voor mij om dit eens uit te proberen! Marie-Louise

6714geryvermeulen2018©hansbarten

Alles om ons heen is energie en trilling.  De vibraties die klinken bij het zingen en/of luisteren stromen naar je hart en verspreiden zich door je hele lichaam. De in het lichaam opgeslagen emoties kunnen door klanken worden losgetrild en ‛schoongemaakt’. Klank drijft op adem en je zult ontdekken, dat je anders gaat ademen. De workshopSing & breathe is een uitstekende manier om jezelf te ontdekken en jezelf vrijer en ruimer te ervaren. Stress wordt afgevoerd en diepere gevoelens en kwaliteiten krijgen de ruimte.