6714geryvermeulen2018©hansbarten

Cursus Sing & Breathe 2024

Sing & Breathe cursus – Spring 2024 -volgeboekt 

Sing & Breathe 

Zingen & ademen in kleine groepjes.  Ben je een echte ‘start-up’ en wordt dit je eerste kennismaking met Sing & Breathe, ademhalingstechnieken en/of het laten klinken van je eigen stem? Dan is deze setting in ‘huiskamersfeer’ precies iets voor jou! 

Voor wie?
Iedereen is welkom, zowel geoefende als ongeoefende zangers kunnen deelnemen én genieten. Het gaat hierbij niet om methodes of zangtechnieken.

Wanneer?

Workshops gedurende een dagdeel in juni 2024 of een nieuwe cursus Herfst 2024. Precieze data: volg de mededelingen op deze website op een later tijdstip.  

Reactie van Hemmy ten Barge 26-3-2023
Al een tijd was ik op zoek naar een manier om van mijn kortademigheid af te komen. Na verschillende therapiën te hebben geprobeerd kwam ik, via een artkel in de krant, bij Gery terecht. De adem-en stemtechniek hebben tot een behoorlijke verbetering geleid. Altijd gedacht dat zingen niets voor mij was.
Maar dankzij de duidelijke en plezierige lessen van Gery heb ik er nu ook een nieuwe hobby bij: ik zing voor het eerst van mijn leven in een koor.
Mede door Gery’s fijne voorbereiding heb ik deelgenomen aan de optredens in december van Choke in 2022 en zing nog steeds met veel plezier bij dit geweldige koor. Hartelijke groeten,  Hemmy

 

Reactie van Kitty van der Vooren 21-12-2022:
Wauw wat heerlijk en mooi om samen te zingen! Gery zorgt voor een fijne en open sfeer en zorgde bij mij telkens weer voor een grote glimlach op mijn gezicht. Geweldig om me zo vrij te voelen, verbonden te voelen, geraakt te voelen. 

Goed om te weten: Ik heb geen ervaring, maar door de begeleiding en ontspannen sfeer, ging het als vanzelf om mijn stem te laten horen. Dankjewel lieve Gery.  

Afsluiting van Workshop Sing & Breathe-MindFree 2022-Cultuurkerkje Winssen

Alles om ons heen is energie en trilling.  De vibraties die klinken bij het zingen en/of luisteren stromen naar je hart en verspreiden zich door je hele lichaam. Je zult ontdekken dat van hart tot hart samen klank maken, in- en uitademen maar ook de stilte een positieve invloed hebben op je hele systeem. Het gaat hierbij niet om methodes of zangtechnieken; niets moet en alles mag: Free your mind music!

Reactie van Nivedita Bading 14-12-2022:
Gery heeft in deze workshop op fantastische wijze een stel kraaien omgetoverd in een heel erg blij stelletje heerlijk piepende zangvogeltjes. Hart & ziel verwarmend.

Tijdens de workshopSing & breathe, maak je kennis met betoverende melodieën, hemelse muziek, variërend in herkomst van gospel en mantra’s tot folk, Taizé en wereldmuziek. Na afloop drinken we samen gezellig thee. De workshop wordt gegeven door zangeres/zangpedagoge Gery Vermeulen. 

Reactie van Alie van Bennekom 7-12-2022:
Toen ik jong was kon ik prachtig zingen. Het leven was niet altijd even aardig voor mij en ik raakte m’n stem kwijt. Ik liet me niet kisten, kreeg meer houvast en beleefde ook weer mooie momenten. Maar zingen kon ik nog niet, tot ik bij Gery de workshop Sing & breathe volgde. Zij zong haar eigen gecomponeerde mantra ‘Nada Brama’. Dit lied bracht bij mij, tijdens de oefening, een trilling te weeg, beroerde mijn ziel, tranen stroomden en ik hoorde mezelf ineens zingen. Nog meer klanken borrelden omhoog, mijn keel opende zich en het kind in mij liet zich horen. Het ontroerde mij enorm en ik ervaarde een moment van puur geluk. Een cadeau waarmee ik weer verder kan.

IMG_6858

Zo mooi verwoord In De Gelderlander door Menno Pols wat ik bedoel. En dan die foto van Eveline van Elk