020 aangepast

Basistechnieken Vocal methode 3TL

Ga je zingen in een musical, een toneelstuk? Of wil je een goede presentatie geven? 

Meld je aan per groep. Met familie, vrienden of collega’s voor de ‘Basistechnieken Vocal Method 3TL‘.

Kom je stemgebruik verbeteren met tips over ademtechniek en stemvorming! En zing solo of een duet in kleine groep(max. 10). 

 In acht bijeenkomsten (Max. 10 personen) van een uur krijg je handige tips over stemgebruik bij zingen. Je leert over lichaamshouding, ademsteun, toonvorming en presentatie. Bij iedere meeting beginnen we met een warming-up zodat je meer uit je stem kunt halen bij het zingen van de songs.  Het 2e half uur gaan we de zangtechnieken toepassen en werken we aan repertoire met ‘live-pianist’. Dit alles in kleine groep volgens de RIVM richtlijnen.

Door bewuster om te gaan met je lichaam, de zangtechniek, krijg je meer zelfvertrouwen. Je zult ervaren dat je meer beheersing krijgt over je eigen stem en dat het zingen steeds makkelijker gaat. 

 

 Ik speel accordeon bij zangkoor Hullie en wij kregen een zangworkshop van Gery .Ik vond dat erg boeiend en besloot om eens zangles te nemen. Even proeven even voelen hoe dat is. Het was echt leuk en het heeft mij ook meer zelfvertrouwen gegeven om auditie te doen voor de musical uit de schaduw van Appeltern. Want zingen is helemaal niet eng maar kei leuk.  Een aanrader voor iedereen!  Muzikale groet, Wil van Kempen

img_6099-bijgesneden-2Privé zanglessen voor beginners en gevorderden

Omdat ieder mens verschillend is met eigen wensen, stemvaardigheid en ambities, levert Zing-YES zanglessen op maat: individueel , met z’n tweeën of per groep voor beginners én gevorderden. 

 

workshop-figaro-6-en-7-okt-2010-008-bijgesneden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *