3.GeryVermeulen_604x270_Web3

Zangworkshops – Vocal coaching

Zingen betekent dat je je even helemaal kunt ontspannen. Op welk niveau je het ook beoefent of welk genre je aanspreekt. Bijvoorbeeld de zangworkshop ‘Klassiek meerstemmig zingen’ met o.a muziek van Bach, Händel, Sibelius, McMillan, Stopford etc.

Wil je graag tips voor beter stemgebruik  in de musical, een toneelstuk of heb je een belangrijke presentatie?  Informeer naar ‘Basistechnieken Vocal Method 3TL’ en maak een afspraak via contact.

IMG_6093 bijgesneden

Speciaal voor het Basisonderwijs zijn er de Zangprojecten ‘Body & Soul’. De leerlingen gebruiken hun lijf bij het zingen en hun stem om gevoelens en ervaringen uit te drukken. Het is gezond om je bewust te worden van je ademhaling, lichaamshouding en eigen stem.  Informeer naar  ‘Body & Soul’ en maak een afspraak via contact.

014-IMG_4133

 In het Voortgezet onderwijs kan men gebruik maken van het project Com-Passion 2022 met lessen en speciale muziekarrangementen van o.a. muziek uit de Matthäus Passion van J.S.Bach . Heb je vragen?  Stel je vraag of maak een afspraak via contact.

097-IMG_2519

Vocal coaching door Zing-YES is en ideale aanvulling bij het werken aan de kwaliteit van de koorklank! Het maakt je bewust van je eigen muzikaliteit en stemgebruik. Met vooral veel aandacht voor lichaamshouding, ademsteun, stemtechniek, intonatie en presentatie.  Stel je vraag of maak een afspraak via contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.