IMG_0052 bijgesneden 3

Optredens 2021

Eindelijk, we mogen weer!

Zomerconcerten ‘Waking Up’ :  GeryVermeulen & friends

Hét moment waar we reikhalzend naar hebben uitgekeken, na maanden van sluiting. Op zondag 4 juli en vrijdag 2 juli zijn we te gast in de Sint Pieterskerk, Tricht. Natuurlijk gelden de coronamaatregelen zoals vermeldt volgens het RIVM.

‘Waking up’ :  een heerlijk concert, een belevenis van blijdschap en vreugde; uitbundig maar ook om stil van te worden. We mogen elkaar weer ontmoeten, om sámen te genieten. We worden als het ware weer wakker.

Zoals u van ons gewend bent brengen we een sfeervol programma dat zeer uiteenlopend repertoire bevat, met toepasselijke muziek uit zowel het klassieke- als  het licht-klassieke genre afgewisseld door poëzie rond ons thema ‘Waking up’ .

‘Gery Vermeulen & friends’: Arjen Reeser-Trombone ; Freddy van Maurik-Piano; Gery Vermeulen-Zang; Mirjam & Henk Fonteijn-teksten.

Zomerconcerten ‘Waking Up’ :  GeryVermeulen & friends :
Datum en tijd: 2 juli 20:30 uur – 4 juli 11:30 uur.
Lokatie: Sint Pieterskerk , Kerkstraat 6 Tricht
Aanmelding: per e-mail henkfonteyn@gmail.com of via what’s app, 0614230579

De toegang is gratis , maar de hoed gaat rond voor een bijdrage voor de musici.

 Eerdere optredens:

GeryVermeulen_604x270_Web4

Wij vertolken een breed oeuvre, dat zich beweegt tussen Middeleeuwen, Renaissance, vroeg-Barok en het repertoire uit de 20e eeuw. Met componisten als Orlando di Lasso, Claudio Monteverdi, J.S. Bach, W.A.Mozart, R.Schumann, A.Dvořák en G.Gershwin. Maar ook licht-klassiek, jazzstandards, filmmuziek, musical en maatschappij-kritische songs uit de 20e eeuw. Professionele muziek met passie, dat kun je horen én dat kun je voelen!

Vind u het leuk om op de hoogte gehouden te worden van onze optredens?  Meld u aan voor de Nieuwsbrief!

Acousticnights 2017 - 8726C hansbarten_web

Kortom: ‘muziek van alle tijden’. Wees van harte welkom!

IMG_6980

Gery is de initiator van stichting Gewoon Klassiek.  Samen met Freddy van Maurik en Hans-Erik Dijkstra ontwikkelde zij het concept voor de toegankelijke Eigentijdse Matthäus-Passion volgens de compositie van J.S. Bach. Met respect voor de authenticiteit van het oorspronkelijke werk werd de Eigentijdse Matthäus-Passion met succes uitgevoerd in 2011, 2012 en 2013 op diverse locaties in Het Land van Maas en Waal. In overleg met u stellen we een heerlijk programma samen.

Informatie

Stel uw vragen mondeling: 06-24399956 of stuur een mail.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *