Remy 17-10-2021- 9 BEST -Kleur bijgewerkt voor website

Optredens 2022

Concert  MuseumTweestromenland: Gery Vermeulen&Remy van Kesteren-harp
Trio 17-10-2021 -35 BEST
Gery Vermeulen & friends : Arjen Reeser-Trombone, Freddy van Maurik-Piano 
Gery Arjen 17-10-2021- 30 b-BEST bewerkt door A

Helaas, de concerten op zondag 19 december mochten niet doorgaan… Noteert u alvast de nieuw geplande datum: zondag 20 februari 2022?!                                    2.Kamerkoor bijgesneden BESTE IMG_6226Kamerkoor ZingYES: nu nog alleen de repetitie. Concert zondag 20 februari!3.Zoe Gery bijgesneden BEST 2 IMG_6261 kopie

Zoë Banken & Gery Vermeulen

Muziek van vrede, liefde en hoop. Om samen gezellig van te genieten!

 

Concerten KlassiekeKerst

 

 Een deel van de concerten word verzorgt door Kamerkoor ZingYES.Het publiek worden getrakteerd op bekende melodieën van Bach, Sibelius, gospel, musical, kerstmuziek uit verschillende landen en bekende melodieën.

De concerten door Gery Vermeulen & friends bevatten ander repertoire. De melancholische klanken van Mikis Theodorakis worden gecombineerd met  de tedere muziek van Mendelssohn en de vreugde van Purcell. Natuurlijk ook met kerstklassiekers van wereldberoemde componisten. Deze concerten zijn een initiatief van stichting GEWOON Klassiek.

 

 

Oktober Concerten

Op zondag 17 oktober zal Gery Vermeulen optreden samen met Remy van Kesteren. Haar muziekkeuze voor dit concert is geïnspireerd op de tentoonstelling ‘Joden in het Land van Maas en Waal’, in museum Tweestromenland. Muziek uit het oeuvre van de Griekse componist M.Theodorakis. Op tekst van I.Kambanellis over zijn gevangenschap in concentratiekamp Mauthausen. Deze liederen beschrijven het zwartste zwart uit het bestaan van de mens maar ook het witste wit: de liefde als overwinning op de dood. Aansluitend hoort u dan ook muziek van A.Loyd-Webber over ‘worldwide love’. Deze prachtige muziek voert Gery Vermeulen uit, samen met haar muzikale kompanen Freddy van Maurik- piano en Arjen Reeser-trombone. Vol passie brengen zij voor u professionele muziek met diepgang. Dat is te horen én te voelen!

Datum en tijd: 17 oktober 2021;  inloop 15:00 uur, start 15:30 uur
Lokatie:  Alphonsuskerk in Beneden-Leeuwen.

Zomerconcerten ‘Waking Up’ :  GeryVermeulen & friends

Hét moment waar we reikhalzend naar hebben uitgekeken, na maanden van sluiting. Op zondag 4 juli en vrijdag 2 juli zijn we te gast in de Sint Pieterskerk, Tricht. Natuurlijk gelden de coronamaatregelen zoals vermeldt volgens het RIVM.

‘Waking up’ :  een heerlijk concert, een belevenis van blijdschap en vreugde; uitbundig maar ook om stil van te worden. We mogen elkaar weer ontmoeten, om sámen te genieten. We worden als het ware weer wakker.

Zoals u van ons gewend bent brengen we een sfeervol programma dat zeer uiteenlopend repertoire bevat, met toepasselijke muziek uit zowel het klassieke- als  het licht-klassieke genre afgewisseld door poëzie rond ons thema ‘Waking up’ .

‘Gery Vermeulen & friends’: Arjen Reeser-Trombone ; Freddy van Maurik-Piano; Gery Vermeulen-Zang; Mirjam & Henk Fonteijn-teksten.

Zomerconcerten ‘Waking Up’ :  GeryVermeulen & friends :
Datum en tijd: 2 juli 20:30 uur – 4 juli 11:30 uur.
Lokatie: Sint Pieterskerk , Kerkstraat 6 Tricht
Aanmelding: per e-mail henkfonteyn@gmail.com of via what’s app, 0614230579

De toegang is gratis , maar de hoed gaat rond voor een bijdrage voor de musici.

 Eerdere optredens:

GeryVermeulen_604x270_Web4

Wij vertolken een breed oeuvre, dat zich beweegt tussen Middeleeuwen, Renaissance, vroeg-Barok en het repertoire uit de 20e eeuw. Met componisten als Orlando di Lasso, Claudio Monteverdi, J.S. Bach, W.A.Mozart, R.Schumann, A.Dvořák en G.Gershwin. Maar ook licht-klassiek, jazzstandards, filmmuziek, musical en maatschappij-kritische songs uit de 20e eeuw. Professionele muziek met passie, dat kun je horen én dat kun je voelen!

Vind u het leuk om op de hoogte gehouden te worden van onze optredens?  Meld u aan voor de Nieuwsbrief!

Acousticnights 2017 - 8726C hansbarten_web

Kortom: ‘muziek van alle tijden’. Wees van harte welkom!

IMG_6980

Gery is de initiator van stichting Gewoon Klassiek.  Samen met Freddy van Maurik en Hans-Erik Dijkstra ontwikkelde zij het concept voor de toegankelijke Eigentijdse Matthäus-Passion volgens de compositie van J.S. Bach. Met respect voor de authenticiteit van het oorspronkelijke werk werd de Eigentijdse Matthäus-Passion met succes uitgevoerd in 2011, 2012 en 2013 op diverse locaties in Het Land van Maas en Waal. In overleg met u stellen we een heerlijk programma samen.

Informatie

Stel uw vragen mondeling: 06-24399956 of stuur een mail.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *